House Doctor


Det danska familjeföretaget House Doctor grundades år 2001 och har sedan dess blivit en gigant inom inredning och möbler. Hos House Doctor finner du allt från snygga kuddar till mattor, belysning, möbler och de där små inredningsdetaljerna som får just dig att känna dig hemma i ditt eget hem. Med sin skandinaviska och unika design är det inte svårt att se varför så många älskar House Doctor. 

"På House Doctor hjälper vi dig att hitta rätt möbler och tillbehör till ditt hem. House Doctor förenar skandinavisk design med avslappnad bohemstämning. Här hittar du material, nyanser och ytor med en estetisk touch som binder ihop din inredning - i harmoni och som skapar glädje för ögat. Alla våra produkter är utformade in-house och osar av personlighet. Vår stil är lite provocerande och inte allt för formel. Vi tror att tiden är inne för att blanda elementen istället för att matcha dem."

Men vi måste varna dig.. House Doctors produkter är mycket beroendeframkallande och kan orsaka lätt hjärtklappning - även i små doser!