Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Lyric ljuslykta L - Warm grey

  • 359 SEK
  • 251 SEK

Lyric ljuslykta large i färgat glas, munblåst och infärgad med en traditionell teknik som ger vackra skiftningar i glaset. Ljuslyktorna är ett hantverk i sig oc

Dela
Artikelnummer: 535

Lyric ljuslykta large i färgat glas, munblåst och infärgad med en traditionell teknik som ger vackra skiftningar i glaset. Ljuslyktorna är ett hantverk i sig och varje del är unik i både färg och form. Färgen på lyktan kan därav avvika från bilderna. Lyric kommer i flera olika färger och storlekar och kan kombineras i oändlighet. 


Höjd: 18 cm
Diameter: Ø15 cm
Material: Glas
Skötselråd: Handdiskas, inomhusbruk
Information: Handgjord
Tillverkningsland: Kina


Information

Vi rekommenderar användande av värmeljus i passande storlek. Se till att placera ljuset i mitten av lyktan så att det finns tillräckligt med utrymme för luften att cirkulera mellan värmeljuset och ljuslyktan. Använd aldrig fler än ett värmeljus per lykta. 

Om man ställer flera ljuslyktor i grupp ska de stå minst 3 cm från varandra.

Lämna aldrig ett tänt ljus ur sikte. Släck alla levande ljus innan du lämnar rummet. Ställ ljusen på avstånd från lättantändliga föremål. Ställ alltid ljusstakar på eldfast yta. Ställ aldrig ljusstakar nära brännbara material. Använd aldrig ljusstakar med repor, sprickor eller andra skador.