Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Homestyling


Med ett öga för detalj kan våra fantastiska stylister hjälpa er skapa de bästa förutsättningarna för ert hem som ska läggas ut till försäljning. Nordic Design House stylar i nordisk anda, med fokus på minimalistisk och klassisk stil. Med en attraktiv inredning i stil med vår webbshop marknadsför vi din bostads fulla potential och på så vis ökar dess värde på bostadsmarknaden. 


Våra erbjudanden

Vi har utformat tre olika erbjudanden för att på bästa sätt kunna anpassa vår tjänst utifrån ditt och din bostads behov inför försäljning. Dessa kallar vi helstyling, halvstyling och kompletterande styling.  Klicka gärna in dig på respektive erbjudande för en detaljerad beskrivning om vad som ingår och för att se bilder från våra tidigare uppdrag.Hur går det till?

Inredningskonsultation

Våra inredningsstylister åker ut till er bostad för personligt möte. Här diskuteras hur vi kan skapa de bästa förutsättningarna för er bostadsförsäljning. 

När du fått exakt prisoffert sänder vi över ett avtal som du måste godkänna. I detta avtal finns också länk till just din tjänst i webbshoppen som du smidigt kan lägga i varukorgen och betala precis som du vill!

2

Styling

Luta dig tillbaka och se din bostad förvandlas. Vi gör jobbet så snart det passar dig, vi är väldigt flexibla med tider och kan hjälpa till med det mesta! Vi sköter all planering av möbler och inredning, leverans och själva stylingen. 3

Foto och visning

I detta steg överlämnar vi bostaden till fotografen och låter sedan mäklaren göra sin magi. Vi låter inredningen stå kvar under visningsperioden enligt överenskommelse. 

4

Såld bostad!

När bostaden är såld ombesörjer vi upphämtning av samtliga möbler och inredning. Önskar ni inredningshjälp med nya bostaden ställer vi mer än gärna upp! 


Se mer av oss och följ våra spännande uppdrag på vår Instagram!


   

Undrar du något? 

Om så är fallet, är du varmt välkommen oss att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare!